Hq Shaklee berpindah ke lokasi baru

hah, jangan tak percaya, sekarang HQ Shaklee sudah berpindah ke lokasi yang baru. Lokasi kali ini terletak di Sunway GEO. Kat mana Sunway GEO ni sebenarnya ye? Orang yang duduk sekitar kawasan Selangor dan Kuala Lumpur pasti sangat mahir dengan kawasan sekitar Sunway kan. Bagi yang duduk luar kawasan pastinya akan tertanya-tanya dimana sebenarnya Sunway GEO ni. Sunway GEO ni terletak di bandar Sunway. Berdekatan dengan Sunway Piramid. Nak jalan kaki pun boleh tau tapi agak panas la kalau jalan dalan cuaca sekarag ni.

Jom tengok HQ baru untuk Shaklee yang terletak di Sunway GEO..



Lokasi HQ Shaklee kali ini terletak di Sunway GEO Tower, Jalan Lagoon Selatan, Sunway South Quay, Bandar Sunway, Subang Jaya. Agak-agak risau tersesat, WAZE je. InsyaAllah sampai. Tak boleh drive? Grab Car kan ada. Zaman sekarang semuanya mudah. Meh akak sertakan Map untuk memudahkan korang semua tengok kedudukan sebenar Sunway GEO ni.



Konsep yang di bawa oleh shaklee kali ini adalah seperti konsep supermarket. PICK & PAY.. hah, time ni lah kita bole belek-belek, tenung-tenung botol-botol supplement shaklee. Nak tengok kat mana terlelaknya sticker hologram ke, nak tengok sendiri ingredient yang ada pada setiap supplement yang ke, nak tengok sendiri expired date ke, semua boleh. Bila dapat tengok sendiri depan mata, barulah kita rasa lebih yakin. Betul tak? Okey jom layan gambar HQ Shaklee yang baru.







Cantik menarik dan sangat mesra pelanggan kan HQ Shaklee kaliini. Apa lagi? Jom serbu Sunway GEO beramai-ramai. Opppssss... Nak dapat harga ahli? Kenalah register sebagai ahli Shaklee. Penjimatan berganda tau. Malah berpeluang menjana pendapatan bersama Shaklee. WhatsApp kak Farha untuk mengetahui info lebih lanjut.

Kak Farha
0132223611
fara_fhe@yahoo.com
Pengedar Sah Shaklee Pengkalan Chepa
Pos Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Comments

  1. Amboi cantiknye home office shaklee yang baru ni. Kena jejakkan kaki jugak nak rasa konsep shopping pick and pay tue kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...cemburu ni ngn orang yang duduk dekat kawasan centrel

      Delete
  2. Best sangat! Next time kalau Faha follow husband outstation lai, wajib singgah tauuu...

    ReplyDelete
  3. Menarik shaklee buat style shopping macam ni kan

    ReplyDelete
  4. Bestnya. Kita orang di sabah ni hanya mampu melihat dari jauh.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sakitnya Kencing Tak Lawas

Untung Rugi Perniagaan

Amalan yang Bocor