Posts

Showing posts from April, 2017

Sakitnya Kencing Tak Lawas

Image
Dengar je kencing tak lawas terus kak Farha akan fikir nama popular atau lebih simple nak sebut, Kencing Kotor. Isk tak dapat nak bayangkan kesakitannya. Siapa pernah kena kencing tak lawas atau kencing kotor dekat sini? Baik ngaku? Ala jangan la malu-malu. Kak Farha teringat kisah lalu ketika kencing tak lawas ni menyerang kak Farha jam 3 PAGI!!!

Siapa yang tak pernah kena kencing tak lawas jangan lak membayangkan ni macam di serang orang lak? Hahaha.. 
Pernah tak rasa macam ni: Kerja asyik ke toilet je. Lebih dari 10 kali sehariRasa pedih bila nak kencingAir kencing tak banyak yang keluar. Rasa macam nak kencing tapi bila pergi toilet air kencing tak nak keluarSakit bahagian ari-ari. Tau kan mana bahagian ni? Bawah perut sikit dan atas kemaluan kitakadang-kadang ada darah yang keluar bersama-sama air kencingDemam. Hah yang ni memang tahap sakit sangat ni Okeylah sebelum entry ni jadi lebih panjang meh kita belajar sama-sama apa itu Kecing Tak Lawas. Kencing tak lawas ni berpunca dari…