Posts

Showing posts from 2017

Hq Shaklee berpindah ke lokasi baru

Image
hah, jangan tak percaya, sekarang HQ Shaklee sudah berpindah ke lokasi yang baru. Lokasi kali ini terletak di Sunway GEO. Kat mana Sunway GEO ni sebenarnya ye? Orang yang duduk sekitar kawasan Selangor dan Kuala Lumpur pasti sangat mahir dengan kawasan sekitar Sunway kan. Bagi yang duduk luar kawasan pastinya akan tertanya-tanya dimana sebenarnya Sunway GEO ni. Sunway GEO ni terletak di bandar Sunway. Berdekatan dengan Sunway Piramid. Nak jalan kaki pun boleh tau tapi agak panas la kalau jalan dalan cuaca sekarag ni.

Jom tengok HQ baru untuk Shaklee yang terletak di Sunway GEO..



Lokasi HQ Shaklee kali ini terletak di Sunway GEO Tower, Jalan Lagoon Selatan, Sunway South Quay, Bandar Sunway, Subang Jaya. Agak-agak risau tersesat, WAZE je. InsyaAllah sampai. Tak boleh drive? Grab Car kan ada. Zaman sekarang semuanya mudah. Meh akak sertakan Map untuk memudahkan korang semua tengok kedudukan sebenar Sunway GEO ni.



Konsep yang di bawa oleh shaklee kali ini adalah seperti konsep supermarket…

Sakitnya Kencing Tak Lawas

Image
Dengar je kencing tak lawas terus kak Farha akan fikir nama popular atau lebih simple nak sebut, Kencing Kotor. Isk tak dapat nak bayangkan kesakitannya. Siapa pernah kena kencing tak lawas atau kencing kotor dekat sini? Baik ngaku? Ala jangan la malu-malu. Kak Farha teringat kisah lalu ketika kencing tak lawas ni menyerang kak Farha jam 3 PAGI!!!

Siapa yang tak pernah kena kencing tak lawas jangan lak membayangkan ni macam di serang orang lak? Hahaha.. 
Pernah tak rasa macam ni: Kerja asyik ke toilet je. Lebih dari 10 kali sehariRasa pedih bila nak kencingAir kencing tak banyak yang keluar. Rasa macam nak kencing tapi bila pergi toilet air kencing tak nak keluarSakit bahagian ari-ari. Tau kan mana bahagian ni? Bawah perut sikit dan atas kemaluan kitakadang-kadang ada darah yang keluar bersama-sama air kencingDemam. Hah yang ni memang tahap sakit sangat ni Okeylah sebelum entry ni jadi lebih panjang meh kita belajar sama-sama apa itu Kecing Tak Lawas. Kencing tak lawas ni berpunca dari…